strand

Hvad står dine sommerferieplaner på i år?

rt34

Ved du hvor din sommerferie skal gå hen i år? Det kan være at du allerede har været i gang med at planlægge året ferie i flere måneder nu. Men det kan også være at du først nu er ved at finde ud af det hele. Uanset hvad så findes der så mange måder at tage på sommerferie på at i år sagtens kan blive anderledes fra de andre år.

Turist i eget land

Man skal på ingen måde negligere hvor skønt det kan være at tage på ferie i Danmark. Når sommeren er virkelig god og der er masser af sol, fuglekvidder, lyse nætter og grillmad, så er der faktisk næsten intet der kan slå det. Oven i hatten kan man endda tage på ferie i Danmark på rigtig mange forskellige måder. For Danmark har både smuk natur, strande, hav og byer man kan se.

Du kan for eksempel tage på byferie herhjemme. Hvorfor ikke booke et hotelværelse i en by, som du godt gad at se lidt mere til? På den måde er det meget nemmere at få ferie stemningen og virkelig give sig hen til at udforske hvad byen har at byde på og lege turist. Der er tit rigtig gode restauranter i alle byer, så hvis man går op i god mad kan man reservere bord på en særlig restaurant en af dagene.

rejse

Sådan noget som campingferie kan også gøres på et væld af måder. Man kan tage den helt normale campingvogn på campingpladsen ved Vesterhavet. Men du kunne også tage dig lidt tid og finde en rigtig fin lille retro vogn og få den trukket et sted hen med utrolig smuk natur. For eksempel på en af vores mange øer. Tag en masse tæpper og stearinlys med, så der kan skrues maks op på hyggen. På den måde vil du kunne prøve at skabe en illusion om at være helt alene i verden.

Oplev en ny by på din næste ferie

Nogle gange er det eneste der rigtig duer, at tage på ferie i udlandet. For mange føles det ikke som en ordentlig ferie hvis ikke den danske grænse krydses. Måske du i år godt kunne tænke dig noget andet end bare at komme til Spanien eller Italien, så hvorfor ikke overveje om Tyrkiet kunne være et besøg værd.

Rigtig mange elsker at tage ned og feriere i Antalya. Det er en by som også lægger op til forskellige former for ferie, for der er så meget at opleve i Antalya. På den ene side kan man udnytte de man resorts der er dernede med all inclusive og bare nyde solen, varmen og de mange drinks. Men man kan også tage derned for at opleve den mere historiske side af området. Antalya er en gammel by og har derfor masser at tilbyde både i form af historie, shopping og restaurant oplevelser.

Det er sågar muligt at udskyde ferien til hen i efteråret, hvis nu man har besluttet at blive i Danmark sommeren over. For selv i september og oktober kan man være heldig at kunne nyde en uges ferie i små 30 graders varme. Så er sommeren også lige pludselig blevet udvidet lidt og måske vinteren ikke vil føles nær så lang og kold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *