hund

Gør plads til hunden

rt34

Når man får sig et nyt kæledyr, så får man et nyt medlem i familien og et kæledyr kan bringe meget stor glæde for alle – både voksne og børn. Men når man får et dyr ind i hjemmet, så tillægger man sig også et helt specielt form for ansvar. Om det er så en hamster, kat eller kanin, som man anskaffer sig, så er det vigtigt at man tager sig godt af det og giver sig tid til det. Der skal bogstaveligt talt være plads til det nye medlem af familien, både tidsmæssigt og rent fysisk.

Det samme gælder selvfølgelig, når man anskaffer sig en hund.

 

Fysisk plads

En hund kan bringe utrolig meget glæde ind i din og din families liv. Det er trods alt ikke for ingenting, at man kalder hunden for menneskets bedste ven.

Men at anskaffe sig en hund følger også med en hel del ansvar. Du skal have god tid til at passe på hunden og samtidig er det vigtigt, at du rent faktisk har plads til den rent fysisk. Du ville for eksempel ikke lukke en stor schæfer inde i en toværelseslejlighed på 3. sal i et boligkompleks.

hund i kop

Især hvis det er en lidt større hund, så skal man sikre sig, at man faktisk har nok plads til at den kan løbe rundt og udfolde sig. Har du for eksempel en have du kan lukke den ud i, når den lige bliver lidt for ivrig? En yngre hund har samtidig ofte en del mere energi i sig end en lidt ældre hund, men er ofte lige så stor.

Selvfølgelig kommer meget af det også an på racen, men en hund er af de større former for kæledyr, man kan tilegne sig, og det er vigtigt, at man kan tilbyde den nok rum at løbe rundt på, så den ikke bliver stresset af mangel på plads.

 

En bil der passer til

Når vi snakker om plads, så er det samtidig vigtigt at dit køretøj også passer til hunden.

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor vovsen har brug for at køre med en af dagene. Hunden kunne for eksempel blive syg og den skal en tur til dyrlægen.

Eller måske er din familie vild med camping og elsker at have hunden med, så den også kan nyde den gode danske sol – eller den varme sommerregn.

Det er derfor vigtigt, at du har en bil, der er stor nok til ikke kun at kunne rumme dig, din partner og børnene. Hunden skal også kunne være der og hvis det er en stor hund, så skal den selvfølgelig have ekstra meget plads.

bmw

En BMW i3 er et eksempel på en bil, der er rummelig i betragtning af dens størrelse. Den har fem døre og der er højt til loftet, så hunden ikke skal sidde og dukke hovedet, når den sidder på bagsædet. Bilenkører desuden på el, så den grønne samvittighed bliver der også taget hensyn til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *