Husk at dyrke dine fritidsinteresser – med eller uden hund

rt34

Selvom det nogle gange kan være svært at forstå, at der er også er fritidsinteresser og hobbyer, der ikke inkluderer din højtelskede hund, så er det ikke desto mindre vigtigt også at pleje dem. Den firbenede kan dog tage del i langt de fleste af de aktiviteter, du laver. Dog skal du huske på, at din vovse ikke må overtage dit liv fuldstændig og begrænse dig i dine hobbyer og aktiviteter. Det er nemlig altid vigtigt at holde sig i god form og dyrke sine interesser. Om det kan lade sig gøre med eller uden hund.

Tag din hund med på eventyr

Når tiden er til det, så tag din hund med på eventyr. Det kan både være til nærmeste strand, ned i parken eller ud i skoven. Det er vigtigt, at din hund en gang imellem kommer længere væk end de stier, den traver tynde til hverdag, når den bliver luftet. Planlæg derfor lidt længere ture med din hund, når der er mulighed for det. Disse ture skal gerne gå ud i naturen. Det bliver både du og din hund glad for.

Slip den indre skydelyst fri

Har du altid gået og drømt om at gå til skydning, men aldrig fået gjort det, fordi det aldrig lige passede, så har du nu mulighed for at slippe skydelysten fri med en luftpistol. En luftpistol minder på mange måder om en rigtig pistol, men skydehastigheden er noget langsommere. Derfor behøves der heller ikke våbentilladelse for at skyde med en luftpistol. Du kan nemt stille en skydebane op derhjemme. Bare du sørger for at have en ordentlig bagvæg for dine skydeskiver, eller en skydeskive til netop luftpistoler. Derudover, så er det vigtigt, at du sørger for at holde din hund væk fra din skydebane. Dette er netop en hobby, der involverer dig og ikke din hund. Du kan læse mere om luftpistoler og finde den helt rigtige til dig ved at følge linket her.

luftpistol

Løb dig i god form

Elsker du at være aktiv og løbe en masse, kan det være den største fornøjelse at dele træningstimerne på landevejen med din hund. Det er både sundt for dig og din hund at få sig en god løbetur. Løbeturen kan endda også knytte dig tættere til din hund. Har du dog ikke tid til at få løbet de længere ture udenfor, eller er der et tv-program, som du bare skal se, så løbeturen må vente, så kan det være, at du skal investere i et løbebånd. Med et løbebånd får du mulighed for at løbe derhjemme, dvs. at du heller ikke behøver at forlade den firbenede. Et løbebånd kan nemt sættes op foran et fjernsyn, og på den måde kan du få lavet dagens træning uden at forlade din hund. Måske vigtigst af alt så slipper du også for det dårlige danske vejr, der for mange er den hyppigste undskyldning for ikke at tage ud og løbe. Du kan læse mere om, hvorfor du skal købe et løbebånd lige her.

løbebånd

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *