veninder med tablet

Trænger du til en ny makker til de dovne sofa søndage?

rt34

Selvom det er sommer og at det er dejligt at vejret er blevet bedre, så er der næsten intet som slår en doven søndag på sofaen hvor man bare glor tv hele dagen. I dag er det så nok nærmere en serie eller anden on demand materiale, som man ser på en streamingtjeneste. Men helst stadig mens man ligger vandret på sofaen. Der findes utrolig mange forskellige streamingtjenester nu til dags og netop af den årsag er der mange som hopper lidt rundt imellem de forskellige. Så har man et par måneder hos den ene, et halv år hos den anden osv. For der findes jo ikke helt det sammen indhold på dem alle sammen.

popcorn

Få det lige som du vil have det

Hvis du går og overvejer hvor du vil have din næste konto henne, så kommer der her et forslag til hvor du kunne oprette dig. Hvad med TV2 Play? Det er en ret så fleksibel streamingtjeneste, i det den tilbyder forskellige slags pakker, så det er muligt at vælge den form der passer ens behov allerbedst.

Det er blandt andet muligt at vælge den med eller uden reklamer, hvor den selvsagt er billigere hvis reklamerne er indkluderet. Derudover kan det også vælges om man vil have mulighed for at se TV2 kanalerne live, eller om det er fint at det er on demand efterfølgende at man ser programmerne. Igen bliver det dyrere hvis man vælger at kunne se kanalerne live, Men det kan være en god fordel for den person eller familie som har valgt tv pakken fra, for på den måde får man stadig mulighed for at kunne se Vild Med Dans samtidig med resten af Danmark. På den anden side er det rart for den forbruger som alligevel aldrig er hjemme når programmerne sendes live, at der så kan spares nogle pengene ved at vælge en funktion fra der aldrig vil blive brugt.

par

Som sagt indeholder TV2 Play stort set alle programmer de selv sender på deres seks kanaler. Men derudover har de også forskellige film, serier og shows man kan lade sig underholde af. Måske du sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring TV2 play, heldigvis er de nok rimelig nemme at finde svar på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *