Udsalg

HundeOutlet udsalg – spar op til 70%

Udsalg på foder og tilbehør til hunde: På denne side finder du en masse af fine, flotte og brugbare restvarer som har fået et ordentligt prishug. Du sparer helt op til 70% på alle varer i denne outlet.

Der er intet at sætte på kvaliteten på disse varer. Grunden til at de er sat så meget ned i pris kan f.eks være fordi designet er lavet om, at de udgår fra sortimentet, m.m.

Se hele outlet-sektionen her

Du kan f.eks. spare 699,30 kr. på denne Amalfi hundesnor, som er håndlavet af fin, fransk kalvelæder.

Hunde Outlet

Kan købes så længe lager haves, da den udgår af sortimentet.

Mangler du også hundemad i den økonomisk prisbevidste ende, og som varetager din hunds ernæringsbehov og eventuelle allergier, så tag et kig HER.

Nøgleringe
Pris: 199,00
Læs mere »

Oplukker
Pris: 29,00
Læs mere »

Zip Purse
Pris: 49,00
Læs mere »

 

Fandt du det, du søgte?

Vi håber vores oversigt over udsalg af legetøj, tilbehør og foder til hunde gav dig den inspiration, du manglede.

Hvis du stadig mangler søger gode forslag til produkter på udsalg, kan du også tage et kig i kategorierne hundefoder, hundeseng, og hundetegn.

Finder du ikke det, du søger her, så hold øje med vores facebookside, hvor vi løbende kommer med nye billige produkter til hunde og deres bedste venner.

Vidste du i øvrigt..?

1) Vi ved at hunde stammer fra ulven. Men viste du, at din hunds tidligste forfader er Miacis, et lille væsel-lignende væsen, som levede for 40 millioner år siden. Hunde deler denne forfader med ulve, vaskebjørne, og bjørne.

2) Hvis din hund bliver lidt urolig, så kan det være at der er en storm eller andet uvejr på vej. Viste du at en hund kan høre, lugte, fornemme og føle når vejret ændrer sig, lang tid før mennesker kan?

3) Vi ved at en hund har en stærk næse, stærke tænder og god hørelse. Men vidste du at når en hvalp bliver født, så er den blind, døv og har ingen tænder?

4) At en hund kan bevæge ørene ved vi. Men vidste du at hunden via en lille muskel, kan bevæge ørene i forskellige retninger, uafhænige af hinanden?

5) Hunde med flade hoveder,(som eksempelvis boxer) kan høre subsoniske lyde, bedre end hunde med smalle hoveder (ligesom spaniels).

6) Vi mennesker har unikke fingeraftryk, men vidste du at hunde har unikke snuder?

7) Vidste du at servicehunde kan besørge på kommando?

8) Hundeurin er stærkt. Men vidste du at det ligefrem er ætsende? Faktisk har en del gadelygter måtte lade sig skifte, fordi for mange hunde har tisset op ad dem, og de dermed er gået i stykker.

9) Vidste du at pekingeseren oprindelig var fremavlet til at kunne passe i en dametaske?

10) Vidste du at Border Collies og Pudler anses for at være nogle af de mest intelligente racer i verden?

11) Vidste du at en Beagel er den mest nysgerrig hund i verden?