Hundetegn

I Danmark har vi også en lovgivning hvad angår hundetegn som er gældende for hunde. Én af de ting som står nævnt er blandt andet, at hunde skal bære halsbånd med et sådan, så hunden kan blive identificeres i tilfælde af at den er blevet væk fra sin ejer.

Hvis IKKE hunden har navneskilt på ved bortkomst, bliver der uddelt en bøde til ejeren af hunden hvis den indleveres til politiet.

Alle hundetegn på denne side bliver lavet på bestilling og er inklusiv indgravering. Det vil sige, at det er dig som hundeejer der bestemmer teksten på hundetegnet. Der er selvfølgelig mulighed for at få indgraveret på begge sider af navneskiltet.

Derfor, hjælp dig selv. I tilfælde af at hunden skulle være blevet væk, så er der altid mulighed for at ejeren kan kontaktes hvis hunden bærer navneskilt.

Se hele sortimentet HER

Hundetegnene koster hver især 100 kr. og refleksen 48 kr.

Kom til forsiden her

 

Vidste du i øvrigt..?

1) Vi ved at hunde stammer fra ulven. Men viste du, at din hunds tidligste forfader er Miacis, et lille væsel-lignende væsen, som levede for 40 millioner år siden. Hunde deler denne forfader med ulve, vaskebjørne, og bjørne.

2) Hvis din hund bliver lidt urolig, så kan det være at der er en storm eller andet uvejr på vej. Viste du at en hund kan høre, lugte, fornemme og føle når vejret ændrer sig, lang tid før mennesker kan?

3) Vi ved at en hund har en stærk næse, stærke tænder og god hørelse. Men vidste du at når en hvalp bliver født, så er den blind, døv og har ingen tænder?

4) At en hund kan bevæge ørene ved vi. Men vidste du at hunden via en lille muskel, kan bevæge ørene i forskellige retninger, uafhænige af hinanden?

5) Hunde med flade hoveder,(som eksempelvis boxer) kan høre subsoniske lyde, bedre end hunde med smalle hoveder (ligesom spaniels).

6) Vi mennesker har unikke fingeraftryk, men vidste du at hunde har unikke snuder?

7) Vidste du at servicehunde kan besørge på kommando?

8) Hundeurin er stærkt. Men vidste du at det ligefrem er ætsende? Faktisk har en del gadelygter måtte lade sig skifte, fordi for mange hunde har tisset op ad dem, og de dermed er gået i stykker.

9) Vidste du at pekingeseren oprindelig var fremavlet til at kunne passe i en dametaske?

10) Vidste du at Border Collies og Pudler anses for at være nogle af de mest intelligente racer i verden?

11) Vidste du at en Beagel er den mest nysgerrig hund i verden?